Bygningsstål til dit byggeri

Lad os varetage dit stålbyggeri

Har du brug for professionel hjælp til en løsning i bygningsstål, så står vi hos ​Brødrene Anker Hasle ApS klar til at løfte opgaven. Vi har stor erfaring inden for bygningsstål og forskellige former for stålbyggeri, som vi både varetager for en række forskellige typer erhvervskunder samt privatkunder.

Vi holder til i Hasle, og vi har derfor mange kunder fra vores eget lokalområde, Rønne og omegn, men vi hjælper også gerne kunder på resten af Bornholm.

5 fordele ved at vælge os til dit arbejde

Der er flere specifikke fordele ved lige netop at vælge vores firma til din opgave. Vi ønsker dog især at fremhæve følgende 5 fordele:

  1. Vi har eksisteret siden år 1885
  2. ​Vi har en EN 1090-certificering
  3. ​Vi udfører vores arbejde i en høj kvalitet
  4. ​Vi tilbyder levering til den aftalte tid
  5. ​Vi udfører vores arbejde til konkurrencedygtige priser

Vi kan løse enhver opgave

Alle vores medarbejdere har mange års erfaring og ikke mindst brede kompetencer inden for vores fag. Det betyder, at vi både kan arbejde med bygningsstål, rustfri bronze, messing og aluminium, og at vi kan varetage både de simple og de mere komplicerede opgaver. Vi udfører desuden altid vores arbejde i en høj kvalitet, så du kan være sikker på, at du får et solidt og holdbart resultat.

Kontakt os og hør mere om vores løsninger i bygningsstål

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde i forbindelse med dit stålbyggeri, eller har du nogle spørgsmål? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har en specifik opgave til os, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på. Du skal bare fortælle os om dine ønsker og behov samt opgavens omfang, så beregner vi en skræddersyet pris til dig, der matcher.

Med vores mangeårige erfaring og brede kompetencer sikrer vi dig et veludført stålbyggeri i højeste kvalitet, som står færdigt til den aftalte tid – og altid til en konkurrencedygtig pris.

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Vi tilbyder bl.a. også rørarbejde.

Indhent et gratis tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført. Vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Brødrene Anker Hasle ApS 

Østergade 28
​3790 Hasle

CVR: 16271802

Kontakt os

☎ Tlf.: 5696 4002

✉ E-mail: mail@broedreneanker.dk

Vi er medlem af

tekniq-arbejdsgiverne-logo

Årets læreplads 2016

​Vinder af Årets lærerplads 2016 - Se certifikat

Certifikater

Overensstemmelsescertifikat for produktionskontrol (FPC) - Se certifikat