Svejsning har vi brede kompetencer inden for

Har du brug for hjælp til svejsning af en stålkonstruktion? Så kan du med fordel søge hjælp hos Brødrene Anker Hasle ApS. Vi er nemlig et professionelt smedeværksted med mange års erfaring inden for svejseopgaver. Vi servicerer både private og erhvervskunder over hele Bornholm.

Vores virksomhed har eksisteret siden 1885, hvorfor vores erfaring inden for faget er enorm. Derfor er vi i stand til at varetage både små og store opgaver, og du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os for professionel hjælp til svejsning eller reparation. Vi er otte dygtige svejsere, som står klar til at løfte din opgave for dig. Vores typiske arbejdsopgaver indeholder svejsning af:

  • ​Fjernvarmeledninger/-værker
  • ​Altaner
  • ​Trapper
  • ​Stålkonstruktioner
  • ​Olieanlæg
  • ​Skibsudstyr
  • ​Entreprenørudstyr

VI HAR DE RETTE CERTIFIKATER TIL AT FORETAGE SVEJSNING

Vi er certificeret efter metode 111, 135, 136, 141 og 311, hvorfor du kan være helt tryg ved at lade os være din næste samarbejdspartner. Vi kan svejse i mange forskellige materialer, såsom aluminium, stål, rustfri, plast og messing.​

Uanset hvem fra vores team der hjælper dig med svejsning, så kan du være sikker på, at det er en dygtig og kompetent smed, som har de rette certifikater til at udføre opgaven. Vi arbejder derudover altid ud fra en målsætning om at opfylde alle nuværende og kommende kunders forventninger med hensyn til kvalitetsniveau, leveringstid og pris.

Kontakt os for at høre mere

Har du brug for professionel hjælp til svejsning i rustfrit stål? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står klar til at løse enhver opgave for dig – enten på vores værksted eller hos dig.

Du kan kontakte os på telefon: 56 96 40 02 eller på mail: mail@broedreneanker.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Indhent et gratis tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført. Vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Brødrene Anker Hasle ApS 

Østergade 28
​3790 Hasle

CVR: 16271802

Kontakt os

☎ Tlf.: 5696 4002

✉ E-mail: mail@broedreneanker.dk

Vi er medlem af

tekniq-arbejdsgiverne-logo

Årets læreplads 2016

​Vinder af Årets lærerplads 2016 - Se certifikat

Certifikater

Overensstemmelsescertifikat for produktionskontrol (FPC) - Se certifikat