Rørarbejde udføres for private og erhverv

Vi kan varetage enhver opgave

Har du en opgave i forbindelse med rørarbejde, som du kunne tænke dig at få udført af en professionel virksomhed, der leverer løsninger i højeste kvalitet? Så står vi hos Brødrene Anker Hasle ApS gerne til din rådighed.

Vi har mange års erfaring inden for vores fag, og vi har dermed både erfaringen og kompetencerne til at kunne udføre enhver form for rørarbejde. Vi arbejder både for privatpersoner og erhvervskunder i vores eget lokalområde omkring Hasle, men vi kører også gerne ud til opgaver i både Rønne og omegn samt på hele det øvrige Bornholm.

Vi sikrer dig en løsning i høj kvalitet

Vores maskinværksted har eksisteret siden år 1885, og vi har dermed langt over 100 års erfaring inden for vores fag. Derfor udfører vi altid vores arbejde på baggrund af stolte traditioner og en høj faglighed, som sikrer dig en løsning i den højeste kvalitet.

Vi sørger for veludført arbejde til den aftalte tid

Når du vælger at lade os udføre dit rørarbejde for dig, så kan du ikke kun forvente en løsning i høj kvalitet. Du kan også altid forvente, at vi har vores arbejde færdigt til den aftalte tid. Vi sætter nemlig en stor ære i altid at sikre levering til tiden, så du trygt kan regne med os. På den måde undgår du også forsinkelser ved det efterfølgende arbejde.

Kontakt os og hør mere om vores rørarbejde

Vi udfører alt vores arbejde til konkurrencedygtige priser, og det gælder selvfølgelig også for vores rørarbejde. Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi helt konkret kan hjælpe dig med din specifikke opgave, eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os gerne allerede i dag. Det gælder naturligvis også, hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på dit rørarbejde. Fortæl os om din opgave samt dine ønsker og behov, så udarbejder vi efterfølgende et uforpligtende tilbud til dig. Vi leverer kvalitetsarbejde til tiden, og vi kan hjælpe med enhver form for rørarbejde – stor som lille.

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Vi tilbyder bl.a. også stålbyggeri.

Indhent et gratis tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført. Vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Brødrene Anker Hasle ApS 

Østergade 28
​3790 Hasle

CVR: 16271802

Kontakt os

☎ Tlf.: 5696 4002

✉ E-mail: mail@broedreneanker.dk

Vi er medlem af

tekniq-arbejdsgiverne-logo

Årets læreplads 2016

​Vinder af Årets lærerplads 2016 - Se certifikat

Certifikater

Overensstemmelsescertifikat for produktionskontrol (FPC) - Se certifikat